kvinnor som hatar män

hello fuck- and dickheads!

tänkte upplsya alla om lite hotnews från helgen!

i lördags var jag hemma hos min käre granne jacob på lite mys med de andra grabbarna. fyfan vad röj när vi dansade runt till schlager låtar på (sjunger) svenska favoriter hundraenkommanio, cool! min föredetta vän cronja drack sig redigt full och spydde ner min säng två ggr wohow!!! så jävla mysigt alltså!

Söndags morgonen kunde inte bli bättre, härlig bakis frulle och sen var man redo igen för nästa sväng. jag och my alcoholic bitch till vän (juste, föredetta) drog in till ö-torg där vi åt middag med några andra slynor varav en fyllde år, GRATTIS felizia 14 år! sen vidare till en dö trist fest där vi dränkte besvikelsen i sprit och spraygrädde. ingen skymt av mina saknade se1 schlyyynoor den kvällen heller, VAFAN!!?

måndag
(censurerat)


tack för mig barn! det var ett lärorikt kapitel ur mitt enda, fulla, tragiska, påtända, underbara liv!

"Vi hatar alla som säger att män inte är djur"

Dagens skämt

Hey ladies and bros.

jag håller på och över inför retoriken genom att dra lite skämt för porret Såfi.. och tro det eller ej men ett skämt gick faktiskt typ nästan hem! det har aldrig hänt förut att nån annan förutom jag har fnissat åt det jag säger.. skumt lixom, jag är juh humorn personifierad! va bene..! här är skämtet, copy rights ala vigge.

Det går in en cowboy på en bar i Texas.Vid baren står en annan kille med kuken i en skål med cashew-nötter. Cowboyen blir så chockad att han skriker: "are you fucking nuts?!"

*fNiZz*

Såfi, btw. loove your stylingtips.. ska försöka få till den där extravalken ut på kanterna idag när jag träffar das ex. han kommer såå vilja ha mig tillbaka! riight! JKKBM!

Yours troga modenörd och skämtare.. /Bovi <3


Dagens skämt

Hey ladies and bros.

jag håller på och över inför retoriken genom att dra lite skämt för porret Såfi.. och tro det eller ej men ett skämt gick faktiskt typ nästan hem! det har aldrig hänt förut att nån annan förutom jag har fnissat åt det jag säger.. skumt lixom, jag är juh humorn personifierad! va bene..! här är skämtet, copy rights ala vigge.

Det går in en cowboy på en bar i Texas.Vid baren står en annan kille med kuken i en skål med cashew-nötter. Cowboyen blir så chockad att han skriker: "are you fucking nuts?!"

*fNiZz*

Såfi, btw. loove your stylingtips.. ska försöka få till den där extravalken ut på kanterna idag när jag träffar das ex. han kommer såå vilja ha mig tillbaka! riight! JKKBM!

Yours troga modenörd och skämtare.. /Bovi <3


mm baby I like

189796-1

sooo FETCH! verkling adroable! ska försöka sno stilen, så kan jag va chic till skolstarten igen! :) :) :)

/såfi

ES EM KÅ

smk - rakade ögonbryn ska det vara, är för tillfället mitt enda hopp. hopp om vadå kan man ju undra? rakde ögonbryn är ju så 2005, så kanske inte ändå. / sofhoe

Till mina favvo-tjejer!

HEJ! :D
Det blev ju ett litet konstigt farväl idag... skrek ju bak till er, Louise och Sofie,  i bussen ett hehe lite pinsamt "hejdå", hoppas att det inte var någon snygging på bussen, alltid så pinsamt att skrika.. jag menar man vill ju inte vara fjortis!
och fanny några gutta vinkningar, och tove dig hann jag ju knappt säga hej till innan det belv hejdå! Men emma, du har ju varit sjuk..... så sorgligt.
Men tjejer det jag ville säja var att jag kommer att sakna er där uppe... jag skulle ha uttruckt mina känslor och gett er en varsin stor och mysig kram till er... för det är ni faktiskt värda! Nu känns det ju lite konstigt att åka.. utan ett riktigt farväl!
men nu gör jag ju det HEJ DÅ! Jag kommer tänka på er varje dag! Fanny till dig kan jag kolla om det finns något extra billigt knark där uppe!
Tove jag kan kolla om jag hittar någon röd/blondhårig, fräknig, lite töntig kille (gärna med norrländsk dialekt eller?) och kristen eller något änny bättre som ortordox till dig som känner för att bli av med sin oskuld!
Sofie.. dig tänkte jag att du kan få.. hhmmmm... jaa någonting riktigt fetch.. någor som gör att "snyggingen" kommer att tappa hakan när han ser dig... kanske ett par tofflor som är ännu större än hans flickväns, eller en riktigt tunn och urringad klänning som du kan ha utan BH, eller helt enkelt en "snygging-kopia". men jag får se vad jag hittar.. ni vet dem har ju inte riktigt NK däruppe, hahaha...
Louise.. asså dina trosor idag i matsalen. förlåt.. jag vågade inte säja något då.. men HELT FEL! säjer jag bara. jag ska fixa dig något riktigt läckert met tex leopard och spets med massa gulliga krumilurer(så du vet vad som är ut-och in!), och jag menar killarna kommer bara dööööööö om dem får se dig med nya underkläder! ;)
JAA tjejer.. jag vet att ni sitter med hakan ner i knät just nu, men jag kan få detta möjligt för er, jag ska göra mitt bästa ialla fall! :D så himlans tur att ni har mig! :D *känner mig rätt stolt för övrigt*

Tjejer glöm inte bort mig under lovet.. och den där dejten (u know with sar 1:an, så himla fult namn.. men vad ska man göra!?)....
INTE UTAN MIG! asså man kan ju inte bara svika en medlem sådär.. tjejer nej! INTE! kom igen ni kommer ongra er om inte jag är meed, ni behööövvvveeerrr mig, tänk efter nu! och... JAG FÖRLÅTER ER INTE!

Aja.. ska göra mitt bästa för att åka och se trändig ut i backarna, med mina chanel skidor! så himla fina ni måste spana in dem! :) och självklart så ska jag jobba på min charm och slynighet (så inne just nu)!

DARLINGS krya på er mina pinglor och festa inte.. haha skojja FEST JÄRNET NU. (jag lovar om ni bara tror på er själva så kan ni festa utan mig)! Jag ska ta massor av slyniga bilder på mig sen när jag kommer hem och om ni är riktigt snälla så kanske ni får se någon riktigt porrig på mig och min pojkvän!...
SAKNAR ER REDAN! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE /Sandy-Bandy Kisses and misses!

Klamydia-Emma drabbas av inspiration

Jag har typ fetaste bra förslaget på ny gängledare; SEXYEYES! Asså gud vilken bra idé, jag menar  bajs är ju så hett och kiss absolut inne! På tal om Sexyeyes tycker han, liksom smarthead och cutie, att vi små luddiga och rosa sötnosar är skrämmande och vårat gäng alltför svårt att ta sig in i. Bara GUUUD så hemskt!!! Så jag tycker faktist att vi börjar sitta med dessa tre oerhört vackra människor varje lunch, och varför inte ringa dem på helgerna för att höra om det är något på g?! Saknar er nu mina småslynor när jag sitter här i soffan och andas genom respirator - typ. IDAG ÄR DET FREDAG! Ser sååå framemot ännu en fredagkväll hemma med familjen, på spåret och min älskade matteB mattebok!!!
Håll dig undan från drogerna Louise, och Fanny, försök att hålla antalet fest-knull under 7 ikväll!!

Yours sincerly, Emma-Slemma

ps. Tvillingen = Adams tvilling


nu jävlar blir det åka av...

VI MÅSTE JU HA LITE SPORT MED I BLOGGEN OCKSÅ!  :D Mats Larsson tog silver i herrarnas VM-sprint i Sapporo. Björn Lind kom fyra. Svenskorna Lina Andersson och Anna Dahlberg - som kom fyra - vallade bort sig i damernas sprintfinal.

längdskidåkning is the shit, och imorgon kl 21.00 börjar satsningen inför nästa säsong tjejer..... så glöm förihelvette inte vattenflaskan!!

detta är numera en självklarhet:  fredagskväll = träningskväll.



MVH coach fäännny

UNDERGÅNG utan Tovi?

VAFAN!

Kan jag inte vara borta mer än en och en halv dag innan ni får spuunk på allt som börjar på "H"..?! både HIV, halsfluss, hasch-konsekvenser, hammarby-fasoner, hatkupper, hoe-igheter (mer än vanligt dåraah) och hybirs! whaatta-fuck lixom! (fast i loove you anyway.. typ. *giggle)

Okay att ni saknar mig fett muschos graandeez men heeeeellow, vi ska juh typ träffas imorrn kväll och dricka och rulla runt med grann-grabbsen?! (iallafall Fääähnny och Thai-lee, riktiga hooes!!)

På tal om gull skaanken Fäähnny, vad försöker hon göra? byta gäng? ska hon börja umgås med lärarna eller..? haha, aaaw.. hon och cissi.. är det någon som har chansen att kunna byta upp sig är det vell jag och Sofie som via äktenskap med framtida prästen a.k.a Jesus-boy och billig-i-drift-snyggingen kommer kunna axlerererera i samhällsstegen. (det var ett svårt ord att stava by the waaay.. typ som dyslexlexi.)  typ.

På tal om Sååfy btw.. ta ditt anus och bli riktigt krasslig nångång.. mina voodo-försök fungerade tydligen inte.. fuck asså. några andra tiips darliings? *ticklee, ticklee, cut*

Påtal om voodo.. Saandra-Noo, loove your outfit and blog! såå fetch..! du är en inspiration för oss alla i SE1. Loooove you ääälsklii-pääälskii.. <3

Pussy på er alla från prinsessan Tovi-bovi från landet-sjuk-som-in-i-fucking-helvete-för-länge (-sedan) <3

HIV v.s halsfluss?

idag fick jag överleva med Thai-lou och sandraNej helt ensam hela dan *tycka synd om sig själv* för dom andra skanksen var sjuka, och nu verkar dom även ha smittat mig lagom till lovet, whores.
slutsats;
närkontakt, bra eller anus?

ANUS!


/Sofo

slutet

Kära medmänniskor + louise. ( är hon ett djur?) EEHHEEEH

tänkte bara säga att jag härmed avsäger mej bekantskapen med er. Jag byter gäng! och ni vet till vilket. De har just godkänt mej så då byter jag ju självklart på direkten???? Jag vet att ni skulle ha gjort samma sak...så ni har ingen rätt å bli sura! I sånnafall så vet vi alla att de skulle bero på avundsjuka. för att jag har kommit någonstans i livet och för att ni sitter kvar där nere i skiten.



HEJJJDÅÅÅ ni är för töntiga för mej (speciellt den där Sofie. För att inte tala om Sandra... ja titta bara på Emma och Tove lixom. NEJ TACK)

// the foreign gangleader F.

ps 1. ni får skaffa en ny ledare
ps 2. gråt inte

poesi är mitt liv (det var meningen att det skulle rimma)

rosor är röda, violer är blå.
smultron är söta och du lika så.


god afton alla filosofer där ute!

ikväll känner jag mig både kall och varm på samma gång, så levande. svettningarna under armarna märks tydligt på min senaps gula tröja. jag känner mig som en vindpust som sveper genom rummet, en toalettsitts som ännu inte fått känna en varm stjärt, som ett nyfött barn utan armar. helt galet. Det måste vara hashbrownien som satt sin värkan.

när man sitter här och skriver uppskattar man verkligen att man har två armar! bloggen förgyller mitt liv! 

thai-lou


Ensammen

Som planerat hade vi vikarie idag på Cecilias lektioner (svenska och engelska) så därför bestämde sig tydligen aaaalla mina vänner för att skolka? Snyft!! Tove pallrade sig dit med feber och Angelina-läppar men var tvungen att dra sig tillbaka. Så då satt jag där, ensammast i världen, och grät i cafeterian. (Försökte få snygg-tvillingen att titta lite på mig, enligt min och Sofies främsta raggningstips; gråt! Ger dig de där härligt svullna och rödsprängda ögonen och vilken kille tänder inte på lite mascara ppå kinderna? Jag menar, svart är ju bara sååå inne!)

PUSS OCH KRAM

Härliga sovmorgon... (NOT)

Asså sofie.. jag kännde bara att jag var tvungen att berätta för omvärlden min CRAZY morning och min outfit!! Jaa.. vi hade ju somsagt en välldigt låååååååånnnngggg sovmorgon, vilket betyder att man kunde ha en lååååånnnnng och härlig skönhetssömn.
Jag gick upp åt frukost och... SÅG FÖRSKRÄCKLIG UT! Asså shit såhär kan man ju inte se ut om man har fått en så lång skönhetssömn.... vad ska jag ta mig till!?, tänkte jag.
...jaja.. jag åt min frukost och sen var det dags att fixa makeupen, men shhiiittt jag hade ju bara 45 min på mig. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, skrek jag. (min sämsta sida är att jag äter sakta, men jag tycker att det är bra, men nu var det inte bra). Jag hade inget annat val än att börja lägga på maken. (tur att jag är så bra på att smikna mig själv bara, hihi)
Nu var det dags för klädseln... jag prövade och prövade.. ingenting var bra. Men tillslut var det dags att gå.. så jag fick bara dra på mig något (tur bara att jag bara har fina kläder, för då kan jag ju alldrig ha en ful outfit! :D haha).
Men jag är lite besviken på sovmornar bara.. när man har all tid i världen så kan man ju inte komma ful till skolan.. vad ska man säga för utsäkt?? Därför tänker jag bojkotta alla sovmornar!
Vad tycker ni tjejer, om det är någon annan som upplevt samma sak som mig så skicka gärna in och berätta du med! Var inte blyg!
Aja nu finns det väll inget annat att göra än att försöka få dagen så bra som möjligt och lägga det förflutna bakom sig!
Puss puss Älskar er! hihi / Mode-Sandra

sovmorgon = splittrad upphetsning.

hello cutiesar! så super-fantastiskt-underbart att börja efter lunch idag(så slipper vi äta lunch liksom, för man blir ju typ fet av skolmaten, euw, så nazty *spy*), förutom att vi missar att spana in alla hotties (snyggingen, natureboy,jesus/ortodoxboy, scouten osv) men nu ska jag äta ett par äpplen o titta på oc, SÅ spännande juh, MYS!  toodles!
 
P.S dagens outfit!!
vit tee utan ärmar med typ lion på 
svart dress
leggings ( så rätt just nu, + super cozy) 
tog strumpbyxor istället.. så mycket bättre med shoe'sen.
+ en grå zip hood.
tihi så myyyyys *ler*
D.S

/soffancool

Tove <3 Jesus-boy

Omg, viiilken dag. inte bara är det fettisdagen idag utan det är även en fördröjd alla<3dags-känsla som sveper genom skolan och för all del Dieselverkstaden. (meningen blev wierd, men det beror vell på överflödet av pirr i magen!?) nu ska ni veta sötnosar..

JESUS-BOY HÖLL UPP DÖRREN OCH LOG MOT MIG IDAG INNAN ITALIENSKAN!

och, inte nog med det... neeej! han gick förbi mig tre gånger efter det och log mot mig! hooooly fuuuck ladys! asså nu kan nature-boy ta sig i sin brunbrända lilla surf-rumpa för jag döör för ortodoxa jesus-boy.. dagen till ära hade han även klackskor och vickade gulligt på rumpan. han var även normalt klädd och hade lämnat krusifixet och glorian hemma..
lousie, nu får du både nature-boy och tajtbrallan.. om du rör min babe så vet du vem som hänger i flaggstången på skolgården! *hota

/en glad Tovi

Hallå, självförtroendet?

Hörni hallå tjejer, vad hände med självförtroendet?! Vi är sjyyyyykt snygga på dessa bilder, och alltid annars också, glöm inte det. Helt klart tuffast! Fast vi inte har råd att köpa fyrkantiga, döda minkar och sätta dom på skallen.

/Emma-Slemma

tajtbrallan crusher

Ha ha! tjejer, ni kan bara glömma tajtbrallan vid det här laget! ni måste börja fatta att ni är ute ur leken, SUCKERS! Han är min och vet ni vad.. vi ska på dejt ikväll, DEJT! nej men typ..  vi har fysträning ikväll såå glöm honom! Btw är han sååå SöÖöT! 

tove, if you touch him I will kill you!!



//lövis

Sanningen om fredagen

Godafton skaanks.
Som ni trogna följeslagare redan läst i tidigare bloggande så stog det att jag, princess of SE1, the real emo-sofie-wannabeen och klassens ega skämt, efter hasch-fanny har varit sjuk under fredagen.. sanningen är att jag låg nerdrogad och sov i 17 jävla timmar. som kricke brukar säga: "dääh här äh braaa gräjer fröken!". och då syftar jag dock på allergimediciner. inte hubbabubba från jam-jam.

Jag har preciis fått in nya uppgifter om att hoen sofie porrdansade i cafeterian av lycka då jag gått om henne i frånvaro (kan inte ha vart någon vacker syn, hon är juh såå emo..?). men babe! väänta du bara, looking like olinda kommer jag tillbaka för att inta skolbänken! *fanny-garv fast mindre hemskt, fast ändå med det läskiga freeaky fnittret kvar.. typ.. fast emo*

Se ya pussys! /Tovi-bovi

P.s. jag saaaknade era fula trynen idag faktiskt. fast de tankarna ersattes snabbt med kakor. närmare bestämmt 70 st. yummie! ouh fuck. min diet börjar imorrn kom jag på! bara ett äpple om dan! inget mer feett! usch! nej, nu ska jag gå och gossipa lite med en kopp diet-the. såå inne btw..! D.s.

P.s. 2. jag hittade en film som jag och emma verkligen inte vill ska komma ut på nätet men som tydligen har gjort det! fuck asså.. aja, här är den iallfall.. när vi dansar till chicken nudle soup. emmas favoritlåt btw.. och! jag har faktiskt gått ner i vikt sen den där filmen spelades in! loovar! och emma har faktiskt sluutat knarka! där är hon heeelt sjukt pigg lixom!
http://www.youtube.com/watch?v=TMZi78BTRUk

Panik i se1

Panik! Allas idomin var slut idag och eftersom det är fredag var det rosa-dagen och man kan ju inte ha rosa utan idomin! Eller? Men det löste sig för Tove gick till Nacka Forum och snattade en helt ny så vi delade alla sex på en tub innan lunchrasten. Jag menar, tänk om vi träffar MT eller tvillingen?

/Emma-Slemma

ps. det var mkt finare med rosa bakgrund, så de så!

Do I look lika a slut?

team-sången om Louise;

http://youtube.com/watch?v=HZRDNro5jUk


OBS! som vanligt är det inte tjejerna i videon som det handlar om. (även om man skulle kunna tro att det är typ.. Louise och.. Tove?)

/sofie

svante our homeboy

fredagar, alltid lika härligt att börja dagen med maggie i datorkunskap, hon borde skippa ostmackorna dock eftersom hon är känd för att prata i ens ansikte, inte mycket mysigt där inte, sensuellt med ögonkontakt iaf. Och dagen fortsatte, tack vara vår bristande respekt för vikarier, i ett lungt tempo med en 2 timmar lång lunch o en kvart lektion med svante, världens deppigaste vikarie (men jag blev en smula besviken, för han log lite idag), o sen hemgång. Får se om man sammanstrålar med mina rabiesluder till klasskamrater ikväll, fast tove den pussyn är ju iofs sjuk så henne kanske man inte ska räkna med. för er som har riktig tur så kanske jag o HashF. tar med oss ekonomiböckerna och visar lite partytrix också. 

för team-sången om Fannys liv;
http://youtube.com/watch?v=XEJDGLF-e18

/sofie

ljuva ljuva dag

helo and welcome to emo bloggen!
vi började dagen med ett alldeles underbart italienska och spanska prov, hurra! dagen kunde inte bli sämre! sofie och tove hade köpt nya rakblad på willys som vi provade på lunch rasten. De var riktigt bra faktiskt fast jag gillar gillette bättre. Det här var en engångs rakhyvel i rosa från venus, lätt användbar design som får 5/10 i betyg. Den var liksom lite seg i början men när man väl var igenom gick det hur bra som helst och vi fick till riktigt bra skåror faktiskt. Vi funderade på att ha en rakhyvel-provar-kväll i helgen.. det skulle vara sååå mysigt, så emo.
har ni några tips på rakhyvlar skriv till oss! Lova!!!!!!

peace

Första inlägget

välkommna ska ni vara till the real shit, se1 bloggen! vi kommer förgylla era liv genom att berätta våra, bra va! så glöm inte att läsa vad vi underbara amatörbloggare har att skriva!  kör hårt brudar