blondinbella

hallåååå eftersom att vi har reklam i bloggen, betyder det att vi få pengar för de?????????

emma??

Flaaaak med franky

HEEEEY mathafaaakers. det är ett jävla skämt men gissa vad. alla äckliga pojkarns sommar är kirrad! nu behöver ni inte stå utanför mitt sovrumsfönster för att få en glimt av action! jags ka nämligen jobba på sommarfotbollskolan i sommar! och det innebär mycket naket, mycket bikini och en heeeeldel breakdance och bryta elins tå!

imorrn är det feeeeeeest för hela boxen! snacka om att jag ska bli coolt full och kanske prata lite med jagheterpeter....... för nu är jag ju singel igen! även fast såfi och franky är så jävla orutti i skolan och inte gömmer sig med mig utan står kvar när mr k gör entre så jag måste skämmas.
SES IMORRN HOROR! <3 tovi

Vi är inte bara snygga, vi är smarta också

Tovs och Einst langar mvg i naturkunskap B!
Och Tovs i retorik A!
Och Einst i matte C!

Nu hoppas vi att det går lika bra för er bitches, trots att ni inte var i skolan idag. (Einst var med B & J)

tila tequila löööve

Måndag


 Jag vaknade till min förvåning långt innan väckarklockan ,som egentligen är en mobil, ringde. Perfekt tänkte jag och somnade om. Några timmar senare skulle jag befinna mig i skolan, i E221 där ett matteprov skulle göras. Men förtillfället var det enda jag brydde mig om att få sova en stund till för att , förhoppningsvis, klara mig genom dagen utan att somna. Jag hade inte heller hunnit plugga tillräckligt, alltså ens öppnat matteboken, för att överhuvudtaget vara redo för prov, då mina matte lektioner går ut på att antingen försöka få tyst på fanny som fortfarande envisas  med att hon ska sitta bredvid mig, eller att rita roliga gubbar i anteckningsblocken. provet gick som förväntat åt skogen. Men vad gör det om 100 år (det hjälper faktiskt att tänka så!)

Dessutom har jag och Fanny konstaterat att man genom mattelektionerna (speciellt under proven) lär sig både kasta och fånga med en hand då sudden flyger över hela klassrummet. snyggt fångat fanny! ju mer vi suddar desto bättre!

sedan följde en allt mindre intressant samhällskunskaps lektion. Vi skulle under de 80 min dela in oss i grupper för att sedan diskutera om hur media påverkar samhället osv. Jag förstår fortfarande inte varför ingen vill vara i min och fannys grupp :? jag menar, så dåliga är vi faktiskt inte , ELLEER?

Istället för italienska drog vi in till staden och gick på nackagymnasiums modevisning. jag blev dock en aning förvånad (och fanny blev Jätte förvånad) över att vi faktiskt tog våra små arslen och åkte in då vi egentligen kunde åkt hem?! i alla fall så fick vi se allt från halvnakna flickor till monster och orkakade ben, härlig blanding!



Hittade ett fint gammalt inlägg från Louise som är skrivet på den tiden hon var kär i mej och inte i den där elliot!!!! ( fina tider btw wtf ffs mtv!!!!)

/ funky




18 plats tillsammans med franky

hey babes. ojoj vad den här helgen har varit turbolent. fredagen var najs, jag blev lite för full och har massor av konstiga sår över vänsterarmen och högra benet inkl. blåmärken. adam förbjöd mig ta mer ur baren men tack jakobs bror som tog sig i kragen och serverade ändå! och tack jonte för den underbara dansen.
lördagen var planerad att bli lugn, massor av chips och dipp och pannacotta och trevligt sällskap. för att göra en lång historia kort så slutade det med att jag klockan två på natten springer runt i området och ska slå ihjäl några fackade killar från vår skola för gissa vad dom gjort. jo, stått utanför mitt sovrumsfönster i förhoppning att se lite naket.
ute på stan stannade jag en säxy boy som visade sig vara 92a, han skulle börja i nacka gymnasium. vi bondade lite och bestämde att han skulle söka upp mig första dan i skolan så skulle jag "ta hand" om honom.
i like it!

p.s. ni får höra hela historian in skoolie horor.

Kärleksförklaring nr 2

Det visade sig att smeknamnet köttis hade dubbel betydelse...

psykiskt störd

Hallo my biatches!
Det var länge sedan vi sågs nu allihop. Louise har ju inte varit i skolan på ca 3 veckor, på grund av halvdagar och nationella prov har man inte sett så mkt av emma heller... och i fredags var det ju bara en lektion som inte många lyckades ta sig upp från sängen till.. förutom jag och sophi!
Igår var det ju happy-frayday och vi hade ju som sagt var bara en lektion.. så vi hade hela dagen framför oss HÄRLIGT. men så blev det ju inte riktigt.
Tiden gick så seeegt och hela dagen var bara obehaglig:

Jag låg och sov i köket. Jag hör någonting ute vid brunnen och tänker oj har mamma eller pappa kommit hem. jag tittade ut och ingen var där.
Då går jag ut och sätter mig i solen (för det var sol en liten stund) och försöker plugga. Då hör jag någonting innifrån huset och jag bara väntar på att min syster eller någon ska komma ut pga att hon har kommit hem. men det kom ingen då gick jag in och ingen var där... jag låste dörren ner till källarn i försäkerhets skull.
Jag går ut igen och hör någonting i buskarna och jag känner hur psykiskt dåligt jag börjar må för att jag bara hör massa saker och jag vet att jag bara inbillar mig.
Men sen ser jag någon bakom buskarna och bara..... gapar... men sen ser jag att det är ett rådjur som står och äter på mammas buske. då går jag bara upp och skrämmer iväg den.

Sen lägger jag mig ner på terassen och börjar läsa. sen kommer min syster hem och jag pratar med henne halvsovande. sen säger min syster att hon ska åka.. då somnar jag där.. och börjar drömma.
Jag drömmer att min brorsa kommer hem och säger att han har köpt något. Sen kommer det någon och tar på mig och jag tror att det är pappa, han frågar var är din pappa, jag svarar jag vet inte men jag tror fortfarande att det är pappa och han frågar om några pengar.. och då säger jag att han ska gå in och pekar på dörren som står öppen och jag tror fortfarande att det är pappa. Han går in i huset och öppnar källardörren så han som är inlåst där kan komma ut. sen vaknar jag (i drömmen) men jag tror att jag vaknar på riktigt och pappa kommer hem och pappa säger att den där killen hade varit hos honom och frågat om pengar och pappa gav honnom pengar. Nu var allt över och det enda jag och min bror tyckte var att det var dumt av pappa att ge honom pengarna.
Jag sitter ute på terassen med min bror och pappi och är i trygghet.
....sen vaknar jag och märker att pappa och min bror inte är där och jag har ingen aning om ifall det var någon som kom och tog på min på riktigt eller inte....

...idag har jag pluggat hela dagen. Det är deppigt väder. Igår kväll gjorde jag ingenting speciellt, hade halv tråkigt med sofia bara. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra och jag sitter och får ÄCKLIGA kärleksförklaringar från en italienare och det känns som jag vill börja gråta... 

........det enda jag ville säga tjejer är att jag saknar er! :D

En dataekonomisal

Tovs, SåfiSäl, Funny och LoyLoy har redovisning.

Recension:
Problemen börjar tidigt, det finns inga stolar. Tove, som är van att bli grenslad, erbjuder sig snällt. Niclas avbryter lektionen för att ropa ut Fröken Cavalli i rummet bredvid, viskar att hon varit 'en mycket stygg flicka'. Redovisningen börjar och alla somnar. SåfiSäl kissar på sig av nervositet. Deras företagsidé är en juicebar där man dricker mosad frukt, naken. LoyLoy förespråkar anorexia med hjälp av blåbärssmoothie, intressant. Tovs pruttar högt framför hela klassen. Pinsamhetens tystnad lägger sig i salen. Funny, som vill lätta upp stämningen, fiser högt och ler stort. Redovisningen fortsätter och Sofie tappar papperena. Sedan kommer de, de offentliga nakenbilderna som gruppen låtsas att de hittat på internet. Men jag vet att detta är bilder på SåfiSäls partyknull från poolfesten i höstas.

Allt som allt, en redovisning som har allt.

Nej HALLÅ kolla på min kärlek istället!

:D                     Hej Schlyns! jag är faktiskt käääär! :D hihi'



Han är SÅÅÅÅÅ söt. men jag har tyvär ingen sexig bild på honom som tovi har på sina. Men om ni vill se honom så är det bara att anmäla sig på min spionera lista! ;) så kan vi välja någon solig dag när vi kan ligga i buskarna och kika på honom medans han går ut med sin hund! ;)


Och snälla var inte för hysteriska imorgon när ni ser mig i skolan för att skriva på listan, alla får vara med.. jag LOVAR!

Pussisar eran (trots att jag numera har pojkvän) SANDY <3

Toves nya kärlek version 2

image130

Ni skulle bara veta

Toves nya kärlek

image129

rena rama grekiskan

"Genom sofie Fanny vore
sandra emma e på fest
jag dricker åt dej vi älskar
Snopp + sofie älskade" - sms från fanny 00.02, någon som känner för att tolka?

toodles!

Cat fight

igår var jag och slynan emma på skiva. vakterna var dumma och emmas engla-skämt löste inte situationen riktigt på det sätt vi hoppats. väl inne på kalaset gick det hett till. jag raggade på mathias storebror OBS!! 21! vilket fick konsekvenser då hans tjej var där.. r'n'b presenterade mig för fotbollslaget och sa att dom hade halva inne på mig vilket resulterade i shotar! jag blev en aning för full och ångrar bittert idag min skickatkorg på mobilen. hoppas 2.0 har överseende med mitt betende. haha. rugi kom dit också! och jag blev tagen åt sidan av en vakt för "some serious talkin" och fick gå därifrån med en varning att om jag inte skärper mig skulle jag bli utkastad. kul!

kvällen fick 9 av 10 getingar.

kvällens kommentar:
kille: eehm, duu. jag är kompis med x och han undrar om du vill ha hans nummer. (x var utkastad)
anonym: nej.
kille:okay, vill du ha mitt nummer?

pussar tovi


Dîner dans la maison de Tove

Ikväll är det middagsdags hos Tovi!
Hoppas vi får kakor.
Hoppas att Sandra dricker för mycket och ligger med Fanny.
Hoppas att Fanny inte säger emot (lär inte hända).
Hoppas att Sofie dricker sig trevlig.
Hoppas att Louise har det kul hos sin mormor.

/emsi

p.s. Sofie, jag klappade händerna i förrgår d.s.