Pluggtips från Joqe

här sitter vi nu. tre stycken coolingar. kvar i skolan. vi har alla anledningar. utom joqe som sympatipluggar och googlar porriga fotbollsspelare åt mig.
jag väntar på att få fika. möööörra!
jag vet inte rik-titt vad allan gör. ? kollar på canada goose jackor tydligen. fest?

fan vad onödigt. är det hafflä? sån där björn sålde jag till nån. kopperbärs. var är farliga brudarna.. aaaaah.. shit asså. kopparbärs! du-du-dududutatyadaaa.. pshhh.. lala...

http://www.youtube.com/watch?v=i1cRP7KTM6k  cool!

hair

hittade klipp från våran omtalade musikal i nian, muhääää, se om ni kan hitta mig i hippie-vimlet

http://youtube.com/watch?v=nWoIlUN2ztc
 

/sofie

DAD goes Borlänge

Det ryktas att Einst far ska till Borlänge i sommar och gästa den omtalade Peace and Love festivalen. Detta eftersom han hoppas få se en gamling i långt hår och bar överkropp (typ Jesus). Ett extra hotellrum finns och jag, just JAG, har fått chansen att följa med. Så, Suffan och Sandz, när ni är där med era vänner kanske ni stöter på mig, och min halvskallige, medelålders far. Lyllos mig. Och er!!

/Emzan-StarGirl

Fat admirer

"André är fan fet i hjärnan." - Kristoffer

Dikt såhär i pluggtider: Tove är pank som en tom bank. och tjock som ett runt lock. måste börja träna, men får ont i knäna. Beach 2007 gillar inte daller, så om inget görs får tovi skaka galler. fem prov måste även hinnas med, men morfar behöver hjälp att hugga ved. så vill hon av viktor få en tröstande puss, men för det måste hon i en timme åka buss. 

haha, tips från systemet.
http://www.systembolagetkampanj.se/antilangning/ jag kan då inte säga nej till sötisarna. nr: 13 är emmas kille och nummer 14 är såfis. garanterat!

Peace out babes, <3


image25
 

nördoholist javisst

Förlåt för att jag, och endast jag, tar upp skolan i denna uuunderbara blogg. Men mitt hjärta slår fortare och ångestsvetten kryper på och jag bara undrar: har någon idrottsboken och datakunskaps häftet? Samt vet någon vad vi ska skriva om i svenskan på onsdag?

/emsigirl

To night is the night

IKVÄLL är den kvällen jag länge längtat efter!!!!!!!!!!!!!
Jag ska vara hemma och tillsammans med min godispåse, lägga mig i soffan och titta på film :D aaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh. hehe
men jag har verkligen varit död hela dagen och i bilen kom jag på att min kamera kankse också är DÖD... helt DÖD och inte går att laga.. *snyft! vad ska jag ta mig till... ?? (tipsa gärna!!)

och så har jag kommit fram till att jag aldrig mer ska göra någonting annat än att sova och ha sex i min säng!!
om man äter så smular det så JÄVLA mkt och det är inte kul!!!!
så mina vänner, det är mitt tips till er.. att inte göra någonting annat än att sova och ha sex in your bed! ;)
Puss och kysssssssssss/sandra

möhö

dagens dialog:
sofie: Nu ska jag hoppa in i duschen, för jag har tränat
leo:  Det passar inte dig att säga "jag har tränat."
leo: Du ska klaga, det ligger i din natur.

gårdagens dialog:
jag och tove går och klagar på pollen

sofie:
det är så jävla jobbigt när man vaknar mitt inatten av att man  har typ andnöd och måste gå upp (!), och snyta sig.
tove: JA VET!
sofie: man tar hellre första bästa grej omkring en, typ påslakanet.
tove: haha aa eller hur! och handdukar!
tystnad..
sofie: det roliga är, att jag skojade.

Under my umbrella

Hey babes,
jag har en sak att bekänna. jag är kär i darin zanyar.
min gamla fjortis-light kärlek har nu väckts till liv på riktigt igen. dethela började på valborg när jag sjöng money for nothing på sing star. redan i första versen kände jag pirret. först trodde jag det berodde på att senaste gången jag sjöng fick ig av min lärare men nej. så var icke fallet!
pirret visade sig va pure loove.
hoppas att min kärlek är besvarad. jag vill ha minst tre små tandställningsbarn som kan samma moves som deras far. om ni glömt hur ett par riktiga darin-party-moves ser ut ta en titt nedan.

Puss Darin från din tovi<3
http://www.youtube.com/watch?v=TbXrFyxFWDw

image24

Straight from Norrland

Nu sitter gängets enda hopp och hjärna i Kirunas enda gymnasieskola. Dem har vadderade stolar i klassrummen, lyyyxx typ! Fler nyheter kommer efter min hemkomst imorgon, ca 16:00.

//einst

lite gayboys

Till er uttråkade typer: här har ni ett exempel på vad man kan göra en partyfri fredagskväll!

http://www.youtube.com/watch?v=JwIBL5F4--A





(ps. jag känner absolut inte de här människorna)

skriv förfaaan!

kära bloggare! jag skulle vilja be om lite uppdatering angående fezten nästan alla av oss befann sig på i fredags (dock inte jag) och hoppa inte över några smaskiga detaljer!  KOM IGEN NU!

jag själv åkte ända ut till mr. cronja för att sedan sova en djup sömn!


EMMA!! du kommer inte undan! vi vill såklart höra allt om dina norrländska sexupplevelser!!

kiss <3



och bajs

tuben drama

I kära therealse1 klubben har det en vacker dag diskuterats om barn är majs eller bajs och jag har, efter hemresan på tuben från min kära vän cronja (från att ha tyckt att det är rätt majsigt) bytt till poo-sidan.

varför? här kommer det:  Jag var halvdöd när jag skulle stiga på tunnelbanan efter 3,5 halv timmes sömn och sökte därför upp närmaste sittplats för att hinna med en powernap innan slussen. första bästa möjliga hamnar jag mittemot en gammal dam i 50-års åldern med vad jag förstår hennes barnbarn ~3 år. till en början rätt söt i mina ögon.
tills han säger: du får inte sitta här! det är bara vi som får sitta här.. gå härifrån!
jag ignorerar denna otrevliga lilla sak och försöker återgå till mina powernaps planer.
då säger ungen: titta han somnar, man får inte sova på tunnelbanan. titta, såhär sover han (visar rolig grimas)

inte nog med att lillkillen kallar mig för HAN ,nej nej, han fortsätter visa roliga miner och komentera minsta rörelse. tillslut lät jag bli att blunda för att undvika dessa irreterande oljud. resan fortsätter med pippi långstrump sånger i alla möjliga sorters melodier samt texter kombinerat med näspetning. 

TUR att det finns snälla tanter!


Rättning

Det har kommit till min kännedom att ett tryckfel hittats i therealse1crews blogg. Det var nämligen så att Hammarby vann matchen mot aik i lördags, och därför hade ett mycket bättre spel än de små långhåriga fjollorna. Råttslakt, med andra ord. ;)

/Bajen-Baby-Boo-Boo-Girl forevvvvaah!!

UPDATES

hey hoes.
tänkte jag skulle uppdatera er på det senaste såhär på tisdagskorgonen. !

UPDATE 1. i lördags spelade viktor match mot hammarby. emma och jag var där och efter att ha blivit hälsad på av okänd snoppkille (kompis till svettfjunis) och emmas syrras thaikille, la vi märke till att X-antal nackapojkar spelade i det något SÄMRE laget hammarby. my love vigge blev påhoppad av våra tajtbrallanbabes kompis jocke. hämd utövas på ondag.!

UPDATE 2. Hammarbyarn som alla tror är herkules spelade i hammarby till emmas lycka! nu vet vi att han gör skäl för sitt namn. hehe.. p.s. han duschar!

UPDATE 3. Viktor känner hammarbyarn! dom är kompisar!!! dom ska träffas idag i samband med en annan match. och risken finns att emmas namn nämns. grattis emma!

UPDATE 4. min valborg fick en extra stjärnglans när viktors kompis råkade hälla öl i min urringning och som sedan frågade om jag på rktigt var en fjortis. underbara kväll.

pussy skankiiis, vi ses bis morgen. <3 tovi.