dvala

hörrni tjejer idag/natt är det dags för en förändring. vi ska kröka, röka och .... nånting (ups) mer som niklas brukar säga. det ända vi behöver är mer parra men det kan vi firra med hjälp av min kändisstatus som nu mera finns i JAPAN,väääärt. så jag bjuder på cigg och bärs den kommande månaden....... N0000000t


pöööözzzz

Polles bekännelse

Jag har övergett mitt förut så actionfyllda liv för ett liv som toffel.
Förlåt, men chips och Let's Dance lockar mig mer än folköl och spyor.
Men jag kommer igen, snartsnart.
Och imorgon åker jag till Kiruna och gör er stolta.
I promise!

say "Baby i love you"

Telefonen ringer för 35 gången inom en timme. fyra av dom har varit viktor och det senaste två sekunder sen.
Jag svarar:
Tove: jaa, det är tove.
Kille: hej. det är jag.
Tove: MEN PALLLAAAAAAAAAAA! VIKTOR LÄGG NER för tusan)!!
Kille: ööh, vah?
Tove: åh, är det linus! förlåt linus, förlåt, jag trodde det var viktor!! åh vad pinsamt, han ringer hela tiden och nu trodde jag det var han-1--!! hur är läget sötnoaus?
Kille: ...
Tove: ...
Kille: det är viktor, vem är linus?


when in rome


189796-128

Om ni har vägarna förbi rom den 4-11 april så kan ni titta in på en kaffe hos mig sandra och louise här. ( OBS! grannen har pool? wuhu)

JAGHETERTOVE

man vet att man är sjukligt tävlingsinriktad när man leker kurra gömma och gömmer sig på ett par stolar inskjutna under ett bord och vägrar komma fram trots att alla andra är hittade för tio minuter sen bara för att få smaka guldet!

förövrigt älskar jag den nya youtubefilmen. loove tovi


söndagsunderhållning

http://youtube.com/watch?v=xyoM1wo7hv8

PIRR

det märks att det är vår nu. alla är så kärleksfulla.. iallafall lärarna. idag hände det nämligen massor! cissi berömde mig för mina kommentarer om reklamerna i fredags. trots att jag kommenterade att coca-colan såg ut som ett könsorgan. och lite senare på dagen hettade det till på retoriken, inte bara för att peter och jag är kära som tusan och ska skriva bröllopstal till varandra.. neeeej. det var nänligen så att claudio råraggade på bert min lärare! bert stod lutad mot en bänk då snygg-claudio kommer ingående i klassrummet och lägger en hand på bert samitidigt som han drar honom närmare och säger något med sin honungliknande stämma som jag inte uppfattar för just då försökte jag sluta fnissa.

kärlek.


HEMGÅNG

Faaaaaan. igår var jag ju ute för första gången. tack alla som inte förljde med och som inte såg till att jag gjorde bort mig! jag kollade preciis igenom skickade sms korgen. gissa vad som dyker upp. jo, ett fylle sms till en tjej vid namn lovisa som jag dansade med och som ville byta nummer med mig. vilket vi gjorde. tyvärr så hade jag ingen vidare koll på hur man borde skriva meningar och hela smset framstod som att jag ville gå hem med henne. looovely.

citat: ...- va fan hk vi skulle ju dansa och i kanske vi skul gå hem och .. dansa? ;) !!din lilla snlyna! puss discotove...

det enda som håller mig uppe denna dag är att partypeder var där.
p.s. viktor, sluta va såå arg.

love discotove


Se där

Det visade sig att RnB var bättre på att kyssa en annan sorts läppar.
Tur för mig.

det här med motion

"var det inte du som var och simmade igår?"
"jo, det var.. jävligt jobbigt.."

svarade jag och började ganska snart förnimma gårdagens såkallade motion. För så mycket simma blev det ju faktist inte. Jag är för det första en väldigt dålig simmare, mina ben vill aldrig riktigt göra som grodans, utan dom sprattlar mest till lite.
Därför, sjunker jag också rätt ofta och därmed sväljer jag vatten, och då blir det svårare att simma. ni förstår min tveksamhet inför att hoppa i en pool o simma längder med ett gäng elaka fördömande ungdomar på skolgympan.

Och igår, vet jag inte riktigt om jag bara kände mig som en matyr eller faktist ville ställa upp för min ryggskadade far som behövde sällskap, men nånting ledde mig iaf till Nacka simhall. Där var det fullt, smockat.

1/3 av poolen var full av 9 åringar som krålade non-stop fram och tillbaka, skvätte och hade sig, från sekunden jag kom och förmodligen en bra bit efter min flykt.
en annan tredjedel var full av 6 åringar som simmade klädsim.
På poolkanten var det någon slags fysträning på gång, där majoriteten bestod utav 91or från NG, dessa fördömande elaka ungdomar som jag tidigare berättade att jag till varje pris ville undvika ( "pfft, vem går till Nacka simhall frivilligt klockan 6 på kvällen som är under 40?".. tydligen finns det ungdomar som går på SIMMNING ).
Sen var det den sista tredjedelen, mittskåran, motionsskåran, där låg det ett gäng 40-70 taggare och snart tog jag plats.

Jag bet ihop och tänkte, nu jävlar, nu ska jag bli sådär snygg o vältränad som alla säger att man ska vara, beach-08 here I come, och började simma. Det va ungefär nu det började gå utför.
Att försöka komma in i någon slags rytm var halvt om halvt omöjligt när barbro 59 "bara ville flyta på rygg och sakta glida med strömmen" samtidigt som hasse 39 började få lite komplex för det här med att fylla 40 och krålade på som om han var den manliga motsvarigheten till therese alshammar.  och därimellan var jag, tjejen som inte kan göra grodsim med benen.

När jag väl kom igång med simmande var det svårt att skjuta bort tankar som:

hur många av barnen från simskolan som redan hade hunnit, 1 eller 2 gånger, kissa i vattnet. och planerade att göra det igen medans jag låg där och försökte undvika att svälja hela poolen.

Varför 6 åringarna hade en grymt snygg simskolelärare i tjugoårsåldern. så nu var jag tvungen att försöka vara snygg också? när jag simmade/sjönk, tack för den.

Sen så var det dom här klasiska andra småstörande elementen som irriterade min träning. som hur länge sen det var den tjocka tanten skrubbade bort död hud från kroppen innan hon hoppa i plurret.
barnen som krålade om mig och stänkte vatten där varje droppe, som hamnade i ansiktet var som ett hån.

Och nästa måndag är det dags igen om pappa får bestämma, killen som smet in i bastun efter 10 minuter. och jag har ju faktist lovat.

toodles!
-sofie


Vårdag i Sverige

Jag vaknade helt utvilad och åt frukost i solskenet som lös in i mitt kök.
Sen var det dags att börja med svenska/naturkunskapsarbetet, vilket handlar om nikotin för min del.
Jag lärde mig mycket om varför man inte ska röka....  risken ökar till många olika sjukdomar som man inte vill få tex lungcanser, matstrupecanser, KOL mm vilket bidrar till en för tidig död. Och inte nog med det, man får mycket sämre hud, rynkor mm.
YES, nu har jag kommit en lån bit på vägen med mitt arbete!!
Därför var det dags att ta en paus.
På grund av det vackra vädret och de många sidorna som inehöll ordet rökning blev jag lockad till att ta en cigarett i det fina vädret.
Jag gick ut på balkongen med min morgonrock på mig, som täckte hela min vackra kropp förutom mina ben som däremot inte var lika vackra med tanke på allt hår.... dags att vaxa dom igen kanske..!, en mysig halsduk och ett glas med den bästa medicinen mot allt, även jätte bra mot bakfylla!!!! Det jag talar om är brustabletten Berocca som inehåller b-, c-vitamioner, kalcium, magnecium och zink.
Jätte härligt!!!!
Fåglarna kvittrade och solen sken och värmde. Men samtidigt såg jag på trädäcket att det glittrade... haha, det är ju nämligen ca 0,4 minusgrader ute (när jag tittade senast på utomhustermometern)!  OMG. Detta är mars klimatet i sverige just nu och senast igår snöade det faktiskt. Men men, idag var det ju i alla fall vårväder. Och en sak som jag kom på var att man borde ställa ut fågelfrön åt fåglarna. Jag har hört att eftersom det har varit många varma dagar så här tidigt i år så har fåglarna vaknat upp tidigt i år och tror att det är vår. Men det hr ännu inte vuxit fram tillräckligt med mat åt dom i naturen. Så ställ fram mat åt dom, för vem njuter inte av deras kvitter i solskenet!?!!!!!

Kärlek från S-no!