Efterlyses: Sofie

Blond flicka i 17-årsåldern saknas av familj och skanks. Hon tros ha försvunnit i går kväll och tips på vart hon kan ha tagit vägen har redan kommit in. Hon tros vara död, extremt bakfull eller möjligtvis ha rymt från skolan för att besöka en Cheap Monday utförsäljning. Tag akt, aggressivt emo-beteende.
                                                        

                               image22

En liten krydda på tillvaron

Kära vänner!
Jag som alltid har velat vara "a nice girl", som aldrig talar illa om någon.
Jag har alltid tänkt att jag aldrig någonsin vill skaffa mig fiender (med flit ialla fall). Ja.. nu får vi ju se hur det går med det.!!!
För nu har jag fan tröttnat på att vara den ENDA som aldrig har snackat skit om en viss blondin, vars liv verkar gå ut på att få mig att må dåligt, skryta om alla hennes tillgångar och att ständigt ha en pojkvän vid sin sida.
Jag nämner inget namn men jag tror att dem flesta vet vem det är jag talar om, redan vid det här laget.
Jag träffade denna lilla dam i lördags och det var då som jag insåg att det var sissta droppen! NU MÅSTE DET UT!

Tjejer jag har funnit en ny SKANK att döpa om!

Jag kommer till skolan imorgon och då hoppas jag att ni har fullt av förslag redo.
Om du möjlivtvis är någon annan än Fhänny, Såfi, Lulu, Bovi eller Emma så kan du gärna dela med dig av förslag! =)

(Vad finns det för skäl att vara otrevlig mot en liten söt tjej som jag om jag inte har gjort något ont mot dig, men nu har du så... THE BATTLE IS ON!)
Ha, har alltid velat vara med om en riktig cat-fight!!!!!!=)

Love
your Sandra!


Hopp om hopp och EtT FoTo GeR MiNnEn

utdrag från dagboken 2002. hör och häpna men det är faktiskt vår loverboy tajtis det handlar om.

"Äntligen på flera veckor svarar chrisse på "ett" av mina mejl. Jag har inte tänkt mycket på vem jag är kär i, LR
det har jag nog *he* MEN iallafall så fick mikael sin skolkatalog igår. tajtis* går i samma skola som micke och gissa vad jag gjorde. letade upp tajtis, och där va han. åååh jag längtar tills jag får träffa honom. 
ÄLSKAR TAJTIS (tror jag) jag är nog kär i honom i alla fall. Älskar är väll lite överdrivet. puss på tajtis "
 
" tajtis* är snäll och han är jätte snygg överkropp (såg det på lägret) och han e söt när han har badat för hans frilla lägger sig så snyggt då. pözz på tajtis*"



I vissa länder kan man inte sitta ner på toan

Ett meddelande: Jag (thai-lee) fyllde faktiskt år igår (23/4) så ni som glömde bort mig har chansen NU! lägg fem kronor i sparbössan i cafeterian så är allt förlåtet. Tack!

(tänkte också bara upplysa mr. M om att jag faktiskt har lite av den asiatiska kulturen i mig, det finns hopp)

ps. LOOVAAR!



kärlek
// Thai-lee


Teddy my man

Heey mina babes!
vilka jävla bajsdar onsdag, torsdag, fredag och lördag har varit. självklart har det haft sina ljusa stunder typ som den underbara tjejmiddan hos überkåta chichuauan Sandy-pandy. men asså jaaa. som tjej får man juh bara göra det enda rätta, skylla allt på det manliga könet. girl-påwer som mami så käckt brukar säga.

påtal om höjdpunkter bland mina emo-sean-paul-stunder så måååste jag berätta om nya höjdarprogrammet Snygg Naken. asså, hahahaha..! jag och papi satt och kollade och jag började nästan gråta av garv. inte bara för att det var überroligt utan också för att papi skrattade så mycket att han nästan satte sina nikotingummin i halsen. vilken syn. hihi.
men back to the programmet! asså hela grejen går ut på att en tjockis med skitdåligt självförtroende ska få "göras om" av en skitporrig manlig programledare, Teddy, som hela tiden tallar på tjejen som sedan plåtas naken och blir glad och snygg.
hahaha! asså programledaren är såå skön! äkta pervo! han står precis bakom och gnuggar sig mot tjejen och bah: "nääjhmen Lina, så fiiiin du blääv i de där vinröda stringen jag bad dig prova. åååh. mmm.. å kolla tuttarna! *talla, talla. mmm.. så snygg du är gumman! yeah!." hahaha.. TV när den är som bäst!

Missa inte nästa avsnitt! *tips!

/Tovi, snygg naken. (p.s. Teddy är till vänster.) pudding!

image20

NOT JUMPING*

Dagens kommentar (som troligtvis förgyllde fler personers dag än enbart min)

"(stööön) visst är det väl härligt med lite morgon-mingel"  - dessa kloka ord kom från ingen mindre än skolbusschauffören, I like!

en annan rolig sak som hände på bussen, eller rättare sagt Utanför bussen imorse,var att en goth-kille sprang till bussen i en väldans fart, och inte nog med att det är kul att se folk springa för livet till bussen, utan han ramlar platt på magen också. sen reste han sig upp, låtsades som ingenting o fortsatte gå mot bussen och vad mer kan jag tillägga förutom att skadeglädje är den enda sanna glädjen, hähä.

Förtillfället går jag runt ensam i mitt förtjusande radhus och ser ut som en liten rastawoman för jag har  allt hår på bakhuvet instoppat i en mössa (för de ser ut som sheat) har på mig trasiga (läs älskade) utgåda jeans, + lyssnar på Desmon dekker. men snart må jag göra mig iordning för det vankas tjejmiddag hos ingen mindre än sandra ikväll. 10 tjejer och hennes bror verkar det bestämt som det blir, så jag vet inte riktigt om han kommer skratta eller gråta. Jag kan behöva muntras upp lite när det idag slog mig brutalt att seriefiguren, jerry och nature-boy kommer sluta om inte länge, då har jag bara en liten kotte kvar, mood: apathetic, my life is spiralling downward. *cut cut*


Förövrigt slog det mig att emma inte gör näsor på sina gölliga paint gubbar, det är lite freaky.


/sofhoe

ost och skink smörgås

Idag måste vara i särklass den tråkigaste dagen i allas våra liv. Min var minst sagt dålig redan från start då jag försov mig. I helgens trabalder lyckades jag öl-skada min kära mobiltelfon och får därför infinna mig i att använda min gamla, gamla, jätte gamla mobil (nokia 3510) som jag absolut inte rekomenderar som väckarklocka. När jag väl kom till skolan, två lektioner senare, var det dags för lunch och det serverades något i stil med fiskbullar, något som inte faller mig i smaken så jag lät bli att ens gå till matsalen. Istället letade jag upp min syster (som jag förövrigt redan letat efter hela morgonen men inte hittat då hon har en tendens att stänga av sin förbannade telefon) och så traskade vi hem till oskar där vi åt smörgåsar i mängder + några undangömda kakor vi lyckades hitta. Mätta och belåtna somnade vi i soffan tills mr orvar kom hem. slut

kvällen bjuder på träning i skärholmen! 1½ timmes buss- samt tunnelbanefärd, hurraa!

veriveri hot!!

image19

Pass på - diadem!

Hey babes,
nu blir jag lite smått orolig. är det en ny auktion på mig ute på nätet?! haha, jag är faktiskt inte singel för tillfället även fast MÅNGA hoppas det. Ems, du är en av dom. alla vet det, inget att förneka. 

Allt som stod här tidigare om fashionboy är nu RADERAT: ersätts med: "fett phjeuw för att det är över"  

Peace, love and viggy-boy<3 /eran Tovi

P.s. jag äälskar fähn kommentar om fotbollsmatcherna: "okay för att dom är utland.. men dom är fan mer utland!!"
P.s. 2 jag ska ut och springa idag.. så man blir av med träningsvärken från stallet.. emma hint hint*
P.s. 3. GRATTIS FÄHN! du är nu officiellt en rik-ti hoe och välkommen till gänget. haha.. pööti

my love etfer tighty och jesus-boy
image18

UTE I DIN BUTIK NU!

Känner du att du saknar  något i ditt liv?
Behöver du lite mer krydda på vardagen.
Känner du dig otillfredsställd?
Har du och din partner tappat gnistan?
Har glöden i sovrummet slocknat?

VAR INTE OROLIG! Nu har nya super-sexy-horny-tovi-doll kommit ut på marknaden. Hon uppfyller alla dina önskingar och sätter DITT sexliv i lågor. Med sin djuriska look får hon vilken tarzan som helst att tappa hakan.
Tveka inte, köp nya super-sexy-horny-tovi-doll idag och hon blir din för bara 899.90 kr.
Om du ringer nu får du inte bara en, utan två för priset av en. Passa på!
Vi skickar även med en apa och kanin utstyrsel för omväxlingens skull.

seximotherfucker


har ni några frågor ring : 0737045007

tio i topp listan (ht-2006)

10. Ica Maxi har rea på avocado, 3 för10
9. Louise har 2 nya kompisar (i pannan)
8. Sandra kom tillslut (till skolan)
7. Emmas utslag har gått bort (huvudsaken är att  hon i alla fall tror det)
6. Ryktena går om en överraskningsfest och chansen finns fortfarande att den är tillägnad  fanny som fyllde år i september.
5. Efter en känslosam utdelning av NA-prov slapp vi lyssna på Lenas föreläsning.
4. Toves hår är äntligen nästan något att hänga i julgranen.
3. Brandlarmet gick och därmed fick sofie se sin snygging minst 3 ggr idag.
2. + att hon inte alls behövde använda rouge eftersom den kom naturligt.
1. Både Tove och Emma vaknade med ett igen-varat öga och hade därmed något gemensamt - bidrar till bättre sammanhållning

Dagens modetips

oraklen

se upp alla mussar för här kommer louise och fanny.
nytt för i år är då turbanen som är ett mycket hett mode tips för er fashionfantaster!
VÅGA!


/lusor

PIMP MY FAMILY

Heey hoes, ääntligen hemma!
Kom preciis hem från en av dom där äckligt jobbiga släktträffarna, you know. okay, fähn verkar juh ha rik-titt trevligt på sina (hehe..) men asså mina.. omg.

Igår skulle vi fira påskafton med pappas släkt hos pappas farbror och hans familj. det började trevligt med lite sill och potatis men efter nån timme vid matbordet där vin och snaps flöt likt nigarafallet började tyskan smita sig in bland bordsdeltagarna. mellan tuggorna påskmat hann jag uppfatta en hel del av den underbara (ironiii) tyskan. men sedan spårade det ur totalt. den lilla svenska som fortfarande klamrade sig fast vid bordsduken knuffades bort av de lite äldre som började blanda ut tyskan med ryska och tillochmed en och annan judisk dikt om jesus och påsken slank in. haha, asså det var sjuuuukt.
Efter att jag tryckt i mig massor av skum citronpåsktårta med marsipan som lyckades översättas till typ en miljon olika germanska språk under en minut tröttnade jag och gick och spelade röj resten av kvällen. De andra spelade förövrigt heavy metal på dragspel. dont aaask me why?!

Yours blatte-tysk für immer / Bovi

Ett litet P.s jag har feeeta träningsvärken i nacken efter vårat headbangande i torsdags. snälla säg att jag inte är ensam! haha..

welcome to swedan

idag är ingen vanlig dag, för idag kommer inga mindre än Josephine och fanny hem till swedan again (josephine var i skåne, så tekniskt sett va hon redan i sverige) , typ asnajs om jag får säga det själv. nu måste jag måla naglarna, rosa, så jag är fin till tovhoes grillpartaj imorrn + att jag ska träffa Yolanda idag <3 toodles!

såfi

MEHICO!!

Byebye bitches, EmmiSlemmi goes Mexico tomorrow, och jag kommer verkligen sakna er (alla utom Tove som REDAN fallit i kuk-fällan, faaan va lågt). Jag ska bada som en idiot och plugga matte, fast i solen ^^

Ha ett bara såååå bäääääääszszst påsklov! Likzom, meee will miss you!!

/B-Bo

Jag hatar LOST, saaajk!

Okay, ett fort men VIKTIGT inlägg! (ska åka till vigge-booy och inte ha sex)
För typ feeem minuter sen hände det sjukaste. Hurley från LOST knackade på min dörr och ville säja garageuppfartsstenar! jag svär på abdullas kebab att det var han för han snackade engliiisch dessutom!
jag blev så chockad att när han frågade om mina parents "was at home?" svarade jag att: "i dont know but i will go to town soon so we will see. ?!?!" haha, jag äär säämst.!
sen när Hurley gick så sprang jag till telefonen och ringde vigge, han blev lite sur för nu vet vi juh att Hurley klarade sig ifrån LOST ön och istället flyttade till Sverige för att sälja garageuppfartsstenar.. Säämst. nu kan man juh lika gärna sluta kolla.. fast nej man vill juh ser Sawyer, såå het..! <3

En tanke slog miig!!! tänk om jag är med i LOST sen!? när dom följer Hurley asså. naaaajs, får hela världen see mig i bara trosor och linne!! BOKA TV:N REDAN NU! 

Puss babes, /Tovi                                  
Hurley, the BIG love from LOST (pöötii)
image13