PIMP MY FAMILY

Heey hoes, ääntligen hemma!
Kom preciis hem från en av dom där äckligt jobbiga släktträffarna, you know. okay, fähn verkar juh ha rik-titt trevligt på sina (hehe..) men asså mina.. omg.

Igår skulle vi fira påskafton med pappas släkt hos pappas farbror och hans familj. det började trevligt med lite sill och potatis men efter nån timme vid matbordet där vin och snaps flöt likt nigarafallet började tyskan smita sig in bland bordsdeltagarna. mellan tuggorna påskmat hann jag uppfatta en hel del av den underbara (ironiii) tyskan. men sedan spårade det ur totalt. den lilla svenska som fortfarande klamrade sig fast vid bordsduken knuffades bort av de lite äldre som började blanda ut tyskan med ryska och tillochmed en och annan judisk dikt om jesus och påsken slank in. haha, asså det var sjuuuukt.
Efter att jag tryckt i mig massor av skum citronpåsktårta med marsipan som lyckades översättas till typ en miljon olika germanska språk under en minut tröttnade jag och gick och spelade röj resten av kvällen. De andra spelade förövrigt heavy metal på dragspel. dont aaask me why?!

Yours blatte-tysk für immer / Bovi

Ett litet P.s jag har feeeta träningsvärken i nacken efter vårat headbangande i torsdags. snälla säg att jag inte är ensam! haha..

Kommentarer
Postat av: Anonym

hahahaha

2007-04-08 @ 12:45:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback