tila tequila löööve

Måndag


 Jag vaknade till min förvåning långt innan väckarklockan ,som egentligen är en mobil, ringde. Perfekt tänkte jag och somnade om. Några timmar senare skulle jag befinna mig i skolan, i E221 där ett matteprov skulle göras. Men förtillfället var det enda jag brydde mig om att få sova en stund till för att , förhoppningsvis, klara mig genom dagen utan att somna. Jag hade inte heller hunnit plugga tillräckligt, alltså ens öppnat matteboken, för att överhuvudtaget vara redo för prov, då mina matte lektioner går ut på att antingen försöka få tyst på fanny som fortfarande envisas  med att hon ska sitta bredvid mig, eller att rita roliga gubbar i anteckningsblocken. provet gick som förväntat åt skogen. Men vad gör det om 100 år (det hjälper faktiskt att tänka så!)

Dessutom har jag och Fanny konstaterat att man genom mattelektionerna (speciellt under proven) lär sig både kasta och fånga med en hand då sudden flyger över hela klassrummet. snyggt fångat fanny! ju mer vi suddar desto bättre!

sedan följde en allt mindre intressant samhällskunskaps lektion. Vi skulle under de 80 min dela in oss i grupper för att sedan diskutera om hur media påverkar samhället osv. Jag förstår fortfarande inte varför ingen vill vara i min och fannys grupp :? jag menar, så dåliga är vi faktiskt inte , ELLEER?

Istället för italienska drog vi in till staden och gick på nackagymnasiums modevisning. jag blev dock en aning förvånad (och fanny blev Jätte förvånad) över att vi faktiskt tog våra små arslen och åkte in då vi egentligen kunde åkt hem?! i alla fall så fick vi se allt från halvnakna flickor till monster och orkakade ben, härlig blanding!



Hittade ett fint gammalt inlägg från Louise som är skrivet på den tiden hon var kär i mej och inte i den där elliot!!!! ( fina tider btw wtf ffs mtv!!!!)

/ funky




Kommentarer
Postat av: ems

haha naajs. men sere positivt, det finns iaf inte porriga bilder på dig och lou i en soffa på allas telefoner

2008-05-26 @ 14:00:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback