såhär

Till skillnad från sofie så har jag lite mer koll på vad jag gjorde.

1. jag stoppar min kära mobil i fickan och vips är den borta. sedan är det någon motherfucker som snor,tar,får med sig, vad som helst, den. VARFÖR!? nu är jag livrädd för att berätta det här för min mor då jag faktiskt har en tendens att tappa bort saker!! oerhört taskigt måste jag säga. nu kommer jag inte få nån middag den här veckan.  någon skev grabb/brud måste det i alla fall ha varit. Men ge tillbaka min telefon NU!!

2. jag blir arg och förtvivlad men på ett bra sätt. Lite humor har man ju ändå...  lite senare har jag och en vän lite serious talk om gamla tider på balkongen. Jag är inte glad. Cronja och erik kommer ut med en brandsläckare, kul tänkte vi. Tills.. de börjar spruta på oss!! En fruktansvärt obehaglig känsla som jag helst vill bespara er andra. Jag trodde för ett ögonblick att jag var blind och nära till spyr upp vitt pulver som sprutats ner i min strupe. Jag går in i badrummet och ser ett vitt snömonster i spegeln = jag. Min jacka, mina skor, mitt hår, hela jag är täckt av brandsläckarpulver och det luktar äckligt! Jag får reda på att det är något giftigt och börjar kort därefter spotta blod, HUR LÄSKIGT ÄR INTE DET!!?
jag: NEj fy fan cronja, jag spottar till och med blod!
cronja: haha ha hah haha men va fan skärp dig, det var ju kuuuuuuul.
(nu är min jacka grå)

3. Jag är arg, utan telefon, vit och luktar kemikalier. vad gör man då? JO man badar. Så vi fyller upp ett varmt bad som jag och cronja hoppar i. Rekomenderas!! och får sen sällskap av elliot och erik. det blev trångt. Så vi satt där i badkaret, i det bruna vattnet och njöt av en cigg (fast det är egntligen hemligt, säg inget till arvid). Dags att sova och jag hittar mina kläder genomblöta på golvet så arvids kallsipper blir räddningen. Jag sov 2 timmar och gjorde dessutom en pinsam sak, men det vill jag inte berätta!
 
4. vi satte en kondom över emelies huvud och det var jätte underhållande vill jag lova.
jag fick dessutom mig ett gott skratt när hannes och emelie vaknade och upptäckte diverse bruna fläckar i ansiktet. jag hade kladdat lite brun utan sol under min deprimerade timme - kul!

så ni kan väl vara lite extra snälla mot mig imorgon och klia mig lite bakom örona, jag behöver en kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback