gud alltså

vad i hela friden gör ni med era liv!???

fanny, vafan. du pluggar inte, äter inte (din bantningsmetod suger anyway) tränar .. okej lite men du är ju inte uppe i eliten precis he he. du drickar way too much. snart kommer en stor bula kallad ölkagge växa fram och då vill vi inte gärna sitta bredvid dig i matsalen, PINSMAT!

sofie.. LILLA GUMMAN.. du går där med dina trasiga skor som läcker in vatten. inte undra på att folk tittar.. jag menar hallå!! fashion goes first and you know it biatch! om du nu vill hänga med oss så mycket kan du ju iallafall försöka passa in!

tove. har inte så mycket att säga till dig förutom, gullet du är skitsnygg, om jag hade dina fransar och ass damn vad jag skulle haffa boys men du, du håller dig till byggsnubbarna med svett ända ner i knävecken, fjuniskillar som inte ens kan klä sig ordentligt. inte okej!

sandra. jag skulle helst slippa säga det här men.. pojkvän är såå ute. jag menar, ni kan väl iallfall spara pussandet till efter skolan och låta allmänheten slippa se snusket ni håller på med. ush!

Emma. Det är okej att plugga men INTE SÅ ATT DET MÄRKS. vi andra är coola och skiter i skolan, spottar på lärarana. varför kan du inte vara som oss!? måste du leka rebell och sticka ut från mängden.. ganska ocoolt.

med detta "kära" .."vänner", vill jag säga att ni måste styra upp er lite OKEJ!? annars kan jag inte annat än att sätta in er på tvångsbehandling.. ni är ju faktiskt mina enda vänner så kom igen nu. det blir så mycket enklare om vi sammarbetar mot ett gemensamt mål. jag vet att jag kan verka hård men jag tror faktiskt att det är det enda sättet..

mvh 
fröken emterfors

Kommentarer
Postat av: såfi

asså jag kör lite heroin-chic-trash-stilen, sen är så rätt just nu, har inte du förstått det än? no offense.

2007-03-09 @ 08:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback