ehm, typ coolt

yo bitches in da house!

Tänkte följa trenden genom att berätta lite om vad jag har haft för mig i helgen. Min helg har då varit heeelt craazy, och då menar jag inte sådär fisgalen som vissa andras utan min var fullkomligt out of control. vi hade ju då lååång helg från och med torsdagen.. tänkte inte gå in på detaljer eftersom jag inte vet hur vissa kan komma att reagera när de får höra liksom.. pinsamt! men på fredagen var det paarrty all night long , typ. min vän (the alcoholic bitch) cronja fyllde åår. myyys! vi åt middag och sen bar det ut.. vad som hände sen lämnar jag åt fantasin.
morgonen därpå var det lång och god frukost framför tv:n. jag rekomenderar er festival fantaster (=töntarna) att titta på just filmen "Festival"  där b l a ebba hultq(eller k?)vist medverkar! 
lördagen såg ut att bli partyfri men jag misstog mig. först hem till marrelito på lite mys och sen skulle vi vidare. när jag sitter på bussen ringer emlö (mah sistah) så jag hoppar av för att möta dem. precis då ringer hon och meddelar att det inte alls ska åka in och möta mig så jag börjar vandringen mot mr erlandsson istället. där var en korvfest i fullgång och jag var till en början den enda bryyden på stället, läskigt! 
en, två, tre glas tömdes och sen var jag glad i hatten. kvällen slutade med att jag ensam tog en taxi hem för att sedan sova en djup sömn.  natti natt

Kommentarer
Postat av: sandy-pandy

asså du leker bara för mkt! HORA!

2007-03-28 @ 10:15:11
Postat av: Anonym

ursäkta, vem är det som leker här egentligen!?

vem röstar på sandra!? JAG!!

(sandy-pandy är förövrigt jätte töntigt)

2007-03-29 @ 10:25:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback