ALL ABOUT MY WEEKEND!

Helloooo alla seweetis!
Först och främst måste jag be om ursökt för min frånvaro i onsdags. Tro mig jag grät hela natten för att jag inte kunde komma.. men jag älskar er fortfarande och allt!

Men den lediga torsdagen började med en härlig frukost och duch. Vid ett-tiden var det dags att bege sig till stan för en liten operation med min lilla maskot Nille.
Nille hade fått ont i tån och skulle operera sig. På tunnelbanan träffade vi på en gubbe som såg lite ut som en lodare och blandade franska, svenska och engelska. Han sa att vi var "beautiful", snälla och så sa han "I love you" till os ett flertal gånger. Han hade bott i Paris och hade en kompis som var konstnär som bodde på stureplan. Han sa även att han hade matat fåglarna med bröd för att när han såg på dom så blev han så rädd att han genast sprang till affären för att köpa bröd åt dom. Han sa att man måste ta hand om fåglarna för att dom är våra syskon! Resten förstog jag inte för jag kan inte fransk-engelska. Men förvåningsvärt nog så förstog min lilla maskot Nille vad han sa för att han kan franska. Men en sak som jag måste tillägga är gubben sa att han inte var en sykopat!
Innan Nille skulle operera sig gick vi till Henri Loyd där Nille hade sökt jobb, men tyvär så fick han det inte.
Sen kom vi till kliniken och lilla Nille blev opererad. Sen åkte vi hem. Sen släppte bedövningen och lilla Nille började att gråta, sen började han blöda näsblod och det forsade verkligen (till och med  mer än min lingon-vecka). Så jag fick panik när han blödde ner hela min soffa + hela badrummet så jag började att gråta, jag var till och med nära på att svimma. HERRE JÖSSES!
Sen gick vi och la oss ca 10 på kvällen (så är det tjejer att ha en hadikappad maskot).

Dagen efter åt jag, Frida, Nille, Marre och Ivve jätte god middag på värmdö. Det var Maeer som hade gjort en jätte god sallad med räkor, avokado, champinjoner och massa andra smaskigheter som alla tyckte var jätte god. Så nu funderar hon på att öppna ett sallads ställe. =)
Sen åkte jag och Frida för att framförallt träffa Sophy som snart skulle åka till France. Vi åkte hem till Frida och väntade på att Sophy skulle ringa. Vi väntade.... och väntade.... och väntade..... och väntade och väntade och väntadeoch .......................... sen ringde hon och sa att hon hade kommit hem. sen ringde hon och sa att hon tvättade sin kappa.. och så sa hon adjö.
JÄTTE SORGLIGT. jag fick inte träffa min Sophy innan han åkte :( och nu kommer jag inte att träffa henne förns om en vecka (som för övrigt är min födelsedag)! SO SAD! Nu är mitt hjärta krossat ända tills nån klistrar ihop det igen vilket bara sophy hkan göra! =( =(
Men jag och Frida fick ju en het/mysig stund tillsammans när vi kollade på film och allt! ;) (tack för senast honey)

AJA, men ikväll kankse det blir en hetro/bi/homosexuell-sleepover-night och man vet alldrig vad som kan hända då! :P

LOVE AND KISSES FOR MY BIACHES (kom på det helt själv) /sandy-pandy

Kommentarer
Postat av: sandy

Ok inget som har med inlägget att göra men.. HALLÅ! emma vilken jävla bitch du är.. jag ser ju fan fetast ut på bilden.. jag menar I'm totaly not!
jag fattar inte att ni alltid måste tracka ner MIG hela tdiden. Värför inte fanny eller tove??

2007-03-24 @ 18:42:50
Postat av: lovi

myyyys! både lite små slampigt men ändå sött, jag gillar det! löööve

2007-03-24 @ 21:54:38
Postat av: einst

men saaandy, du är lite rund, men vi älskar dig ändå *käääärlek

2007-03-25 @ 01:49:18
Postat av: sandy

jag är för i h*****e inte f**king FET!

2007-03-28 @ 10:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback